Poorten

Poorten

Houten Weidepoorten

Een houten Solidfence poort staat synoniem voor kwaliteit, duurzaamheid en design. De oplossing bij uitstek als u op zoek bent naar een poort die niet enkel functioneel is maar ook een meerwaarde biedt aan uw weide, piste of tuin.

Maak uw keuze uit onze types en kies voor het houtsoort die het beste aansluit bij uw wensen en behoeften.

Waarom kiezen voor ons

Extra Informatie

Decoratieve Waarde

Een tuinhek/weidepoort uit een natuurlijk materiaal is niet enkel functioneel, het heeft ook een decoratieve waarde. Hout is een warm en natuurlijk product dat bij tal van stijlen past, zowel in landelijke als moderne tuinen. Daarbij is het materiaal van het hout die wij bieden erg duurzaam, wat de kwaliteit van uw hekwerk garandeert. Hoe hoger de kwaliteit van het hout en daarmee dus ook de omheining, hoe langer de levensduur. Kortom: een kwaliteitsproduct dat uw tuin of weide ook een mooie uitstraling geeft.

We maken de tuinhekkens/weidepoorten uit het meest sterke en duurzame Noorse grenen en tropisch hardhout. Dit geeft de houten poorten de nodige robuustheid.

Ons dennenhout is ovengedroogd en geïmpregneerd. Hiermee kunnen we garanderen dat het hout vrij is van onderhoud. Tropisch hardhout is van nature uit heel sterk met een uiterst lange levensduur tot gevolg.

Kwaliteit

Naast een stijlvolle uitstraling, streven we ook kwaliteit na. Daarom kiezen we voor het allerbeste dennenhout en hardhout voor uw hekwerk. We besteden natuurlijk ook veel aandacht aan een degelijk poortbeslag.

Het is belangrijk dat een houten poort degelijk geconstrueerd wordt. Daarom houden wij rekening met de houtdikte, de houtsoorten en het hang- en sluitwerk. Dat is hoe wij uw gebruiksgemak nastreven.

Door de kwaliteit die wij bieden zijn onze houten weidepoorten zeer duurzaam. De poorten vragen om zo goed als geen onderhoud en hebben een lange levensduur.

We leveren niet alleen de houten onderdelen voor uw tuinpoort en ander hekwerk, wij bieden u de poortpalen inclusief beslag. U kan zowel kiezen voor een enkele als een dubbele poort.

Wij passen ons aanbod graag aan, aan uw wensen.

Contacteer ons
Geïnteresseerd?

Dat horen we graag! Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte en wij voorzien u van de nodige informatie.