Over ons

Introductie van SOLIDfence

Kwaliteit van bij de start

Solidfence BV, is een jong en dynamisch bedrijf.  We zijn al een aantal jaren actief in het plaatsen en afwerken van hoogwaardige projecten in meer dan 10 verschillende landen.

Solidfence kenmerkt zich door een uiterst kwalitatief en uniek gamma aan houten omheiningen en poorten, stalen draad en paneel omheiningen, houtconstructies & schuilstallen en zoveel meer.

 Uw tuinen en weides afgescheiden op een zeer stijlvolle manier, zonder afbreuk te doen aan het landschap en een grote meerwaarde te bieden, dat is onze job!

Bij vragen of inlichtingen geef ons gerust een seintje, We helpen en adviseren U graag verder en streven steeds opnieuw naar een positieve samenwerking…

 

WAAROM KIES JE VOOR SOLIDFENCE

Ruim assortiment

Door ons ruim aanbod aan houten afsluitingen voor uw weiland of tuin, kan u steeds kiezen voor de omheining die het beste bij uw wensen aansluit. Mocht ons standaard gamma U niet bekoren, kan u als klant ook de volledige vrijheid genieten, uw eigen samenstelling en maatwerk naar wens te bepalen... Samen met U, gaan we ervoor !

Eigen materialen

Alles wat bij u geleverd wordt, werd door ons zorgvuldig geselecteerd. Zo kunnen we u steeds garanderen dat we de meest kwalitatieve en duurzame omheiningen en poorten kunnen aanbieden. We voorzien u van het beste hout, dit tegen de beste prijzen !

Snel leverbaar uit stock

In ons gamma vindt u diverse types omheiningen en poorten, volgens smaak en budget. Heel het Solidfence gamma wordt geleverd uit stock en is dus snel leverbaar. Wij staan garant voor een kwaliteitsvolle afhandeling van uw bestelling en een snelle levering.

Beste prijzen - goed om weten

Wist u dat Solidfence wekelijks tot 3 km omheining plaats op diverse locaties in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, Verenigd Koninkrijk,... ? Bij onze leveranciers bekomen we hierdoor concurrentiële prijzen die u als klant ook ten goede komen!

Zelf afhalen

Solidfence is 7/7 bereikbaar. Ideaal voor de doe-het-zelvers onder ons. Gelieve ons op voorhand te contacteren zodoende wij Uw bestelling kunnen klaarzetten !

Extra Informatie

Professionele Plaatsing, Zonder Zorgen

Een ervaren team bekijkt, samen met u, het plan van aanpak. Zo kan men de moeilijke plaatsen inschatten voor de start van de werken.

Voor het plaatsen van houten omheiningen en poorten, gebruikt Solidfence een unieke plaatsingsmethode met lasergestuurde palentrilmachines, met rubber rupsbanden.

De palen worden loodrecht in de grond getrild zodat de grond niet wordt losgemaakt. Op deze manier garanderen we stevigheid en stabiliteit.

Contacteer ons
Geïnteresseerd?

Dat horen we graag! Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte en wij voorzien u van de nodige informatie.