Omheiningen

Omheiningen

Paardenomheiningen

Wij bieden een uniek en kwalitatief gamma paardenomheiningen aan. Met onze verschillende soorten houten afsluitingen proberen we ons aanbod op de wensen van elke klant af te stemmen.

KIES UW ONTWERP

Ons Gamma Omheiningen

Vanuit onze thuisbasis in Oost-Vlaanderen produceren en verwerken we de onderdelen voor onze omheiningen. Onze authentieke processen staan garant voor de kwaliteit van uw hekwerk. Naast de houten onderdelen kunt u bij ons ook terecht voor schrikdraad- en weidekenmerken.

Voor zowel onze poorten als onze omheiningen werken we standaard met “Pine / Pine” – “Tropical Hardwood” – “Acacia” – “Okan”. Andere houtsoorten zijn uiteraard mogelijk in onderling overleg, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. We stemmen ons aanbod graag af op wat u nodig heeft.

Een geschikte omheining voor paarden moet aan allerlei voorwaarden voldoen. In de eerste plaats dient de omheining stevig te zijn. Daarom selecteren wij voor u de allerbeste en meest duurzame soorten hout: noorse grenen, acacia en tropisch hardhout. Daarbij moet het ook veilig zijn, zodat de paarden zich niet verwonden. Ten slotte is het ook niet onbelangrijk dat de omheining voor uw paardenweide in de omgeving past. Indien u kiest voor rustieke charme, dan is ons Woody 6 mogelijks iets voor u. Door steeds voor het beste hout te kiezen, kunnen we garanderen dat de afsluiting voor uw weide een lange levensduur zal hebben. Daarbij vraagt de houten omheining vrijwel niet om extra onderhoud.

Waarom kiezen voor ons

Houten Omheiningen en Tuinafsluiting

Decoratieve waarde

Een tuinafsluiting uit een natuurlijk materiaal is niet enkel functioneel, het heeft ook een decoratieve waarde. Daarom is een houten omheining ideaal om uw tuin een stijlvol karakter te geven. Hout is een warm en natuurlijk product dat bij tal van stijlen past, zowel in landelijke als moderne tuinen. Daarbij is het materiaal van het hout die wij bieden erg duurzaam. Hoe hoger de kwaliteit van het hout en daarmee dus ook uw omheining, hoe langer deze mee kan gaan. Er is minder onderhoud aan en de levensduur is langer. Kortom: een kwaliteitsproduct dat uw tuin of weide ook een mooie uitstraling geeft.

Kwaliteit

De soorten hout waar wij voor kiezen zijn van uitstekende kwaliteit. Ons dennenhout is ovengedroogd en geïmpregneerd tot saturatie. Hiermee kunnen we garanderen dat het hout vrij is van onderhoud. Dat geldt ook voor ons tropisch hardhout en acacia. Ook deze soorten hout hebben een uiterst lange levensduur.

Contacteer ons
Geïnteresseerd?

Dat horen we graag! Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte en wij voorzien u van de nodige informatie.